Συμβουλές αναζήτησης ανταλλακτικών

Πριν την Αναζήτηση σας

Άδεια Κυκλοφορίας Οχήματος: Έχοντας μπροστά την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, εξασφαλίζεται η ορθότερη παραγγελία των ανταλλακτικών γιατί έχουμε άμεσα τον αριθμό πλαισίου, τον αριθμό κινητήρα του οχήματος και άλλα χρήσιμα στοιχεία.

Άδεια κυκλοφορίας οχήματος

Αναζήτηση με Όχημα

Βήμα 1. Επιλέξτε το όνομα του κατασκευαστή (Μάρκα)

Βήμα 2. Επιλέξτε την εμπορική ονομασία μοντέλου, εργοστασιακό τύπο μοντέλου και ημερομηνία παραγωγής από – ως.

      • Εργοστασιακός Τύπος Μοντέλου. Τον εργοστασιακό τύπο μοντέλου μπορείτε να το βρείτε από το πλαίσιο του οχήματος. Βρίσκετε από την τέταρτη (4η) θέση σε σειρά ψηφίο του πλαισίου και ανάλογα με την μάρκα φτάνει ως και την ένατη (9η) θέση ψηφίου.
      • Ημερομηνία Παραγωγής.  Προσοχή, στην άδεια κυκλοφορίας αναγράφετε η ημερομηνία ταξινόμησης του οχήματος στην Ελλάδα (πότε πήρε πινακίδες), και δεν αφορά την ημερομηνία παραγωγής του οχήματος. Την ημερομηνία παραγωγής την γνωρίζουν οι αντιπρόσωποι οπότε καλό θα ήταν κάποια στιγμή να την πληροφορηθείτε.

Βήμα 3. Επιλέξτε ονομαστική / εμπορική  ιπποδύναμη και κυβικά κινητήρα.

      • Εδώ τα κυβικά και η ιπποδύναμη δεν συσχετίζονται πάντα με αυτά που αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας

 

Αναζήτηση με Κωδικό

Εάν έχετε κρατήσει αποδείξεις από την αντιπροσωπεία εκεί αναγράφονται και οι κωδικοί των ανταλλακτικών που ίσως χρειαστείτε. Η βάση δεδομένων μας μπορεί και αντιστοιχεί χιλιάδες γνήσιους κωδικούς (Original Equipment) σε ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας (After Market)

 

 

Αναζήτηση με Κινητήρα

Στην άδεια κυκλοφορίας, στο σημείο (P.5) αναγράφεται ο αριθμός-τύπος κινητήρα. Τα πρώτα 3 ως 6 ψηφία δηλώνουν τον τύπο του κινητήρα. Καθώς εισάγετε τα ψηφία, η μηχανή αναζήτησης θα προβάλλει επιλογές μοντέλων με εμπορική ονομασία, εργοστασιακό τύπο* μοντέλου και ονομαστική ιπποδύναμη.

*Εργοστασιακός Τύπος Μοντέλου. Τον εργοστασιακό τύπο μοντέλου μπορείτε να το βρείτε από το πλαίσιο του οχήματος. Βρίσκετε από την τέταρτη (4η) θέση σε σειρά ψηφίο του πλαισίου και ανάλογα με την μάρκα φτάνει ως και την ένατη (9η) θέση ψηφίου.

 

 

Τηλέφωνο / Email 

Εαν ΔΕΝ είστε σίγουροi για την επολογή σας, Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε.  Email:info@antalaktiko.com   Τηλ. 6932219911  9πμ- 5μμ