Σετ ελατηρίων Sport Line Eibach Scoda Octavia IV 96-10

Κωδικός:
20-79-002-01-22
EIBACH

Σετ ελατηρίων Sport Line Eibach Scoda Octavia IV 96-10

Σετ ελατηρίων Sport Line Eibach Scoda Octavia IV 96-10

Η Eibach Sportline είναι η εξαιρετική σειρά ελατηρίων που δημιουργήθηκε για τον ακραίο ενθουσιώδη οδηγό,στον  οποίο αρέσει  μια αγωνιστική στάση για μέγιστη απόδοση στο δρόμο - με το μεγαλύτερο δυνατό χαμήλωμα, αλλά με την εξαιρετική ποιότητα πορείας που περιμένετε από την Eibach.

Σχεδιασμένο με την ίδια φροντίδα με τα ελατήρια Pro-Kit, τα ελατήρια Eibach Sportline επιτυγχάνουν το θρυλικό χειρισμό μειώνοντας επιθετικά το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας τις προοδευτικές ταχύτητες ελατηρίου που έχουν κατασκευαστεί με ακρίβεια.

Με τη ριζική μείωση του κέντρου βάρους του αυτοκινήτου σας, τα ελατήρια Sportline μας μειώνουν δραματικά τις κλίσεις κατά την επιτάχυνση,  και την κατάδυση στο εμπρόσθιο μέρος κατά  το φρενάρισμα.

Χρησιμοποιώντας το ιδιόκτητο, προοδευτικό σχεδιασμό των ελατηρίων Sportline ,μας παρέχουν την απόλυτη ισορροπία μεταξύ υψηλής απόδοσης, ακραίας μείωσης και άνετης πορείας.

Όταν συνδυάζεται με  μεγαλύτερες ζάντες και ελαστικά, το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται εξίσου ικανοποιητικά όσο φαίνεται.

 

 

Χαμήλωμα εμπρός

Περίπου [mm] : 45-50

Φορτίο άξονα  εμπρός

Έως [kg] : 1000

Χαμήλωμα πίσω

Περίπου [mm] : 30

Φορτίο άξονα  πίσω

Έως [kg] : 1000

Πιστοποιητικό  TUV

Για οχήματα χωρίς σύστημα εξισορρόπησης ύψους

Tιμή: 
149,00 €
ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ