Japko:Ο Άσσος της Ασίας Στην Πόρτα Σου

Japko : Ο Άσσος της Ασίας Στην Πόρτα Σου


22/06/2018 · antalaktiko.com

 

     Ο Συμβιβασμός Σου     
 
     Η Ποιότητα Κατασκευής     
 
     Η Japanparts     
 
     Υποστηριζόμενες Μάρκες     
 
     Οι Πιστοποιήσεις     
 

 

Το δίλημμα

Από παιδιά ακούμε για την αναλογία ποιότητας – τιμής και συχνά αναρωτιόμαστε αν το φθηνότερο είναι τελικά και προτιμότερο.

Γιατί λοιπόν η επιλογή των αναρτήσεων για το αυτοκίνητό μας να διαφέρει?

Οι επιλογές που μας δίνονται συνήθως μας φέρνουν στο δίλημμα, “συμβιβασμός ναι ή όχι?”

 

Ξέρουμε ότι τα αμορτισέρ είναι σημαντικό κομμάτι του service που πρέπει να γίνεται αλλά συχνά αποτελούν και δύσβαχτο βάρος στην τσέπη καθώς πρέπει να αλλάζονται ανά ζεύγη στον ίδιο άξονα. (Γνωρίζεις αυτά τα 8 σημάδια φθοράς των αμορτισέρ σου?) Τι κάνουμε λοιπόν όταν πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη? Μα φυσικά επενδύουμε αυτόματα στην ακριβότερη λύση γιατί πιστεύουμε ότι θα βγάλουμε περισσότερα χιλιόμετρα, ότι για να είναι ακριβά είναι και καλύτερα ή απλά επειδή τα έχουμε συνηθίσει.

Και αν σου λέγαμε πως το φθηνότερο μπορεί να είναι συνάμα ποιοτικό αλλά και αξιόπιστο? Τότε απλά έχεις επενδύσει τα πολύτιμα χρήματά σου στον αέρα.

Επειδή όμως είμαστε η πιο ψαγμένη ομάδα, συγκεντρώσαμε μερικές πληροφορίες για εσένα με ειδική μέριμνα στην… πονεμένη τσέπη σου.

 

Αγόρασε έξυπνα! Ξέχασε ότι νομίζεις πως γνωρίζεις για την ποιότητα ενός αμορτισέρ και συνέχισε να διαβάζεις.

 

  • Τι θα έλεγες αν σου έδιναν όχι 6, όχι 12, αλλά 24 μήνες εγγύησης για τα αμορτισέρ σου?

 

  • Και αν τα αμορτισέρ αυτά τα έπαιρνες με μεγάλη διαφορά τιμής από τα… γνωστά?

 

Θα ρωτούσες μα καλά, από τι τα φτιάχνουν αυτά τα αμορτισέρ τέλος πάντων και είναι τόσο οικονομικά?

Και αν σου λέγαμε πως για την παραγωγή χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν υποστεί ειδικές καινοτόμες επεξεργασίες φέρνοντας την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της Ανατολής στην Ευρώπη? Αυτά ακριβώς τα κατεστημένα έρχεται να σπάσει ο Ιταλικός όμιλος Japanparts με τις οικονομικές αλλά και αξιόπιστες λύσεις στην ανάρτηση, με το γνώριμο σήμα της Japko.

 

 

Το μυστικό κατασκευής

Για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου πιο ολοκληρωμένα, τα Japko έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής. Η ράβδος του αμορτισέρ διαθέτει επιχρωμίωση ενισχυμένης αντοχής ενώ οι δακτύλιοι στεγανοποίησης ΝΟΚ διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους και τις ιδιότητες στεγανοποίησης. Η κατασκευή ολοκληρώνεται με βαφή και συγκολλήσεις μεγάλης ακριβείας ενώ η συσκευασία από μόνη της αποκαλύπτει την μινιμαλιστική εργονομία που διακρίνει την φιλοσοφία του ομίλου.

Πολύ απλά, αν επιλέξεις τα Japko θα έχεις υψηλή απόδοση σε όλο το φάσμα λειτουργίας της ανάρτησής σου, από την συμπίεση έως και την επαναφορά. Το εξαιρετικό αποτέλεσμα οφείλεται στο αναλλοίωτο όραμα της εταιρείας, να κάνει προσιτές τις τεχνολογίες αιχμής.

Η κατασκευή των αμορτισέρ γίνεται πάντα βάσει των προδιαγραφών του εκάστοτε κατασκευαστή και μπορεί να τοποθετηθεί στο ίδιο επίπεδο με τα κορυφαία της αγοράς (δηλαδή τα αμορτισέρ πρώτης τοποθέτησης γνωστά και ως OE ή OEM).

 

 

Ποιά είναι όμως αυτή η μαγική εταιρεία?

Αν έχεις Ασιατικό αυτοκίνητο τότε σίγουρα έχεις ακούσει για τον κολοσσό που ονομάζεται Japanparts στα Aftermarket ανταλλακτικά με τουλάχιστον ένα από τα τρία αναγνωρίσιμα σήματά του: Japanparts, Japko και Ashika.

Η Japanparts έκανε τα πρώτα της βήματα στη γειτονική Βερόνα της Ιταλίας το 1988 σαν άλλη μία οικογενειακή επιχείρηση. Όμως, το πάθος της εταιρείας για τις νέες τεχνολογίες αιχμής διαδόθηκε γρήγορα στις αγορές της Ευρώπης προκαλώντας την ραγδαία εξέλιξη και αναβάθμιση της επιχείρησης φτανοντας την σε νέα επίπεδα. Ακόμα και μετά τα διψήφια νούμερα στην αύξηση του τζίρου της για το διάστημα 2014-2016, η Japanparts παραμένει πιστή στο όραμά της: να ενσωματώσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους εμπορικούς καταλόγους της και να την μεταφράζει σε προσιτή λύση με εγγυημένη αξιοπιστία. Με πάνω από  30.000 προϊόντα σε περισσότερες από 146 κατηγορίες, ο όμιλος Japanparts μπορεί σήμερα να καλύψει άμεσα και αποτελεσματικά το 95% του κυκλοφορούντος στόλου με ταχύτητα και οικονομία για τον καταναλωτή.

Θέλεις να μάθεις αν εξυπηρετούν και το δικό σου αυτοκίνητο? Βρες εδώ τις μάρκες που εξυπηρετούν τα Japko.

 

Αυτό σημαίνει πως μπορείς να βρεις ανταγωνιστικές τιμές για το Ευρωπαϊκό, το Αμερικάνικο και φυσικά το Ασιατικό αυτοκίνητό σου πάντα με την εγγυημένη ποιότητα πρώτης τοποθέτησης και την καθοδήγηση που προσφέρει ο εκάστοτε κατασκευαστής.

Μάλιστα, λόγω της μεγάλης ζήτησης των προϊόντων του ομίλου Japanparts, το 2017 πραγματοποιήθηκε επέκταση των εγκαταστάσεων αποθήκευσης stock με την ανέγερση της τέταρτής του αποθήκης, συνολικής επιφάνειας 40.000 τετραγωνικών μέτρων!

 

Ταξίδεψε και εσύ στην Ιταλία και μπες στο...παιχνίδι!

 

https://www.youtube.com/watch?v=KguvSH85NfM&feature=youtu.be

 

Αν η τιμή δεν σε πείσει να τα δοκιμάσεις, τότε θα το κάνουν τα δύο χρόνια εγγύησης που καταδεικνύουν την πίστη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής που τρέφει ο όμιλος για το Japko.

 

Σε ποιά αυτοκίνητα παρέχεται το Japko?

Η Japanparts εξυπηρετεί μοντέλα ομίλων:

  • VAG (VW, Audi, SEAT, Skoda)
  • FCA (Fiat - ALfa Romeo - Lancia - Chrysler - Jeep)
  • Renault (Renault - Nissan - Dacia)
  • PSA (Peugeot - Citroen - DS)
  • BMW
  • GM
  • Mercedes
  • Subaru
  • Toyota
  • Volvo
  • Cadillac
  • Hummer
  • Land Rover
  • Smart
  • Piaggio
  • DR

 

Πιστοποιήσεις

Cert ISO 9001

DICHIARAZIONE CE461/2010

DICHIARAZIONE BER461/2010

Cert TECDOC

GOST

 

Βέβαια, η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σου για να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό και το πάθος μας μαζί σου!

 

Μπορείς ακόμα αν το θελήσεις να εγγραφείς στο μηνιαίο newsletter μας και να λαμβάνεις περισσότερες ενημερώσεις για τα τελευταία νέα της ομάδας μας!