Όλη η Τεχνογνωσία της Bilstein ...σε μία ματιά!

Bilsteinantalaktiko.com

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα αμορτισέρ Bilstein. 

antalaktiko.com · 29/03/19

 

Τα πιο δημοφιλή αμορτισέρ που μας ζητάς για όλα τα μοντέλα είναι τα Bilstein. Και όχι άδικα.
Η Bilstein έχει αποδείξει το πρωτοποριακό πνεύμα της και τις καινοτόμες τεχνολογίες που υιοθετεί άμεσα από τις πυρακτωμένες ασφάλτους της πίστας, στις πλημμυρισμένες λακκούβες του Ελληνικού οδικού δικτύου. 

Bilstein Αμορτισέρ
Αξιοπιστία Bilstein

Το εργοστάσιο αναρτήσεων Bilstein προσφέρει ποιοτικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με εμπειρία κατασκευής που υπερβαίνει τα 60 χρόνια στον κλάδο. Ο κολοσσός λαμβάνει μέρος σε αγώνες αυτοκινήτων εδώ και 50 χρόνια ενώ η γνώση της τροφοδοτεί την αγορά ανταλλακτικών σε Ευρώπη, Αμερική και Κίνα. 

Επαγγελματίες και κατασκευαστές βασίζονται στην υψηλή τεχνογνωσία και την αποδεδειγμένη μακροχρόνια ποιότητα Bilstein ενώ ο οδηγός απολαμβάνει εκπληκτικά κρατήματα και επιδόσεις χωρίς να θυσιάζει την άνεση του ταξιδιού του.

Συχνά όμως δεν γνωρίζεις ποιο είδος ανάρτησης σου ταιριάζει. Για το λόγο αυτό σου ετοιμάσαμε έναν γρήγορο οδηγό με την περιγραφή κάθε κατηγορίας. Τα αμορτισέρ Bilstein χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με την σκληρότητα και το ύψος τους. Σήμερα θα γνωρίσουμε τις πιο γνωστές κατηγορίες και προσιτές για τα αυτοκίνητα καθημερινής χρήσης. ​

Συνέχισε λοιπόν στο άρθρο ή κάλεσέ μας για να λύσουμε κάθε απορία σου στο 6932219911 !

 


 

 

 

 

Β4 : H standard επιλογή

Το Bilstein Β4 προσφέρει τέλεια οδηγική συμπεριφορά, όπως αυτή που είχε το αυτοκίνητο μόλις βγήκε από το εργοστάσιο.

Έχει 100% πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με το γνήσιο ανταλλακτικό, παρέχοντας την ιδανική οδηγική εμπειρία, ασφάλεια και μέγιστη πρόσφυση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Β6 : Η ιδανική ισορροπία

Για οδηγούς με υψηλές απαιτήσεις σε σχέση με τα εργοστασιακά αμορτισέρ. Είναι τεχνολογικά ανώτερο, για περισσότερες επιδόσεις αλλά ταυτόχρονα παραμένει άνετο και ασφαλές.

Xωρίς αλλαγές στο ύψος, προσφέρει δυναμική άνετη οδήγηση με την καλύτερη σταθερότητα και τέλεια πρόσφυση στο δρόμο τόσο για καθημερινή χρήση όσο και σε ακραίες καταστάσεις.

 

Β8 : Χαμηλωμένες Σπορ Εμφανίσεις

Το Β8 της Bilstein προσφέρει τις ίδιες επιδόσεις με το Β6 αλλά είναι σχεδιασμένο για χρήση με ελατήρια χαμηλώματος.

Είναι σημαντικό να ταιριάζει το ύψος των αμορτισέρ με αυτό των ελατηρίων. Μόνο τότε υπάρχει σωστή λειτουργία και αρμονικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Bilstein Air Suspension

 

Αερανάρτηση Β4

Οι προσδοκίες οδήγησης με ασφάλεια αλλά και άνεση, αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Το 1997 ήταν η ώρα για το μεγάλο βήμα προς την τέλεια οδηγική εμπειρία βασισμένη στην τεχνολογικά αναβαθμισμένη ανάρτηση.

Σε συνεργασία με την Mercedes-Benz, η Bilstein κατασκεύασε την αερανάρτηση για μέγιστη οδηγική άνεση και απεριόριστη ασφάλεια.

 

Ρυθμίζοντας την πίεση στον αέρα, τα ελατήρια αέρα δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξει το ύψος της ανάρτησης. Προσφέρει περισσότερες επιθυμητές ρυθμίσεις ύψους για κάθε φορτίο αυτοκινήτων.

  • Δυνατότητα ρύθμισης και για off-road αυτοκίνητα
  • Πολύ γρήγορη ρύθμιση στη διαδρομή
  • Μεγάλη άνεση με τέλεια οδηγικά χαρακτηριστικά, όπως μέγιστη ασφάλεια, φοβερή άνεση στο δρόμο (όπως τα εργοστασιακά αμορτισέρ) υψηλή ποιότητα και τεχνολογία.

 

Μεγάλα brands χρησιμοποιούν αερανάρτηση Bilstein όπως η Audi (A6-A8-Q7), Mercedes-Benz (S-Class W220), BMW (E39 5 Touring, 7 Series E65,E66,E67,X5 E53), Land Rover B6 4600 (Discovery III), Porsche (Macan-Cayenne), VW (Phaeton 3D, Touareg (7LA,7L6,7L7,7P5 κατόπιν επιλογής), Bentley (Continental coupe 3W και cabriolet), Jaguar (XJ, X350 και X358).

 

Πλεονεκτήματα Ανάρτησης Αέρα B4 BILSTEIN

0% Παλιά εξαρτήματα = 0% Κίνδυνος

Όλα τα εξαρτήματα της Bilstein αποτελούνται από το 100% νέα προιόντα

1.       Νέο ελατήριο αέρα

2.       Νέο ελατήριο υψηλής απόδοσης αμορτισέρ αερίου

3.       Νέα ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ελέγχου

4.       Άριστης ποιότητας μεμονωμένα εξαρτήματα σύμφωνα με τα νεότερα ποιοτικά και περιβαλλοντικά πρότυπα

 

 

ΣΕΤ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ BILSTEIN

 

 

 

B12 Pro-Kit

Η σειρά Β12 pro-kit προσφέρει τέσσερα αμορτισέρ υψηλής απόδοσης και τέσσερα ελατήρια, με δυνατότητα χαμηλώματος έως 40mm.

Το kit αυτό διαθέτει συνδυασμό σπορ εμφάνιση, δυναμικά χαρακτηριστικά και ικανότητα φορτίου! Αποτελείται από υψηλής απόδοσης Bilstein B8 που συνδυάζονται άψογα με ελατήρια Eibach για βέλτιστη οδήγηση.

 

Β14 Coilover Kit

Kit αναρτήσεις coilover με σπειροειδές σώμα για όσους θέλουν να αισθάνονται την οδηγική εμπειρία. Είναι δοκιμασμένο υπό ακραίες αγωνιστικές συνθήκες.

Χαμηλώνει το όχημά σας από 30mm έως 50mm μπροστά και πίσω, παρέχοντας εξατομικευμένη αίσθηση.

 

 

 

 

 

Β12 Sportline

Το kit ανάρτησης B12 sportline χαμηλώνει το αυτοκίνητο έως 50mm. Εδώ συνδυάζονται και τα Bilstein B8 με τα spor ελατήρια Eibach.

Συνδυαστικά αυτά τα δύο προϊόντα επιτρέπουν στο όχημα σας να φτάσει τα όριά του. Εμφάνιση και επιδόσεις!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Β16

Η κατάλληλη ρύθμιση για κάθε διαδρομή. Αυτό το kit ανάρτησης coilover προσφέρει μηχανική ρύθμιση αναπήδησης και συμπίεσης με το γύρισμα μόνο ενός button.

Δέκα διαφορετικά κλικ διαχωρίζουν τις ρυθμίσεις που εσείς επιθυμείτε ξεκάθαρα. Έτσι έχετε την ευελιξία να ρυθμίσετε την ανάρτησή σας όπως ακριβώς σας αρέσει ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilstein Clubsport

Το Bilstein Clubsport προσαρμόζεται σε κάθε περίπτωση με δυναμικά χαρακτηριστικά για αγώνες αυτοκινήτου. Ένα coilover υψηλής τεχνολογίας και έγκριση TUV, συνδυασμένο με μονοσώληνο αμορτισερ Bilstein είναι η ιδανική λύση για μεγάλες απαιτήσεις.

Έχει ρύθμιση 2 τρόπων, και αναπήδησης και συμπίεσης, ξεχωριστά για την κάθε μία. Οι γρήγορες στροφές και οι ακραίες συνθήκες δεν δημιουργούν πρόβλημα πια στο σασί. Η ποιότητα Bilstein είναι δοκιμασμένη στην ¨Πράσινη Κόλαση¨ το Nordschleife του Nürburgring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B6 4600 ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

Το Β6 4600 είναι το ιδανικό αμορτισέρ πίεσης αερίου για χρήση εντός και εκτός δρόμου.

Ακριβείς ρυθμίσεις που αυξάνουν την ανυψωτική ικανότητα της ανάρτησης και ταυτόχρονα μειώνουν τις ανεξέλεγκτες κινήσεις στα SUV και τα ελαφρά φορτηγά.

Έτσι επιτυγχάνεται καλύτερος έλεγχος του αυτοκινήτου και αυξημένη πρόσφυση στο οδόστρωμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B8 5100 ΓΙΑ SUV

Η σειρά Β8 5100 χάρη στα μεγαλύτερα ελαστικά και την ψηλή θέση τους καλύπτουν τις απαιτήσεις των SUV για αμορτισέρ με δυναμική απόσβεση κραδασμών.

Έχει κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για εφαπτόμενο σύστημα βαλβίδων, οι οποίες ανταποκρίνονται τέλεια σε αυτές τις απαιτήσεις.

Εντός και εκτός δρόμου, με φορτίο ή χωρίς το Β8 5100 αντιδρά τέλεια στις αλλαγές του δρόμου για σταθερή και ασφαλή οδήγηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Β8 6112

Για όσους αναζητούν την περιπέτεια. Εμπειρία εκτός δρόμου. Το Β8 6112 coilover διαθέτει εφαπτόμενο έμβολο 60mm για αυξημένο έλεγχο της απόσβεσης.

Τα αμορτισέρ διαθέτουν μία ρυθμιζόμενη θέση ελατηρίου, ιδανική για ευθυγράμμιση αλλά και ανύψωση του αυτοκινήτου σας, επιτυγχάνοντας την επιθυμητή απόσταση από το έδαφος. Ιδανικό και για εγκατάσταση μεγαλύτερων ελαστικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Β8 5160 – εκτός δρόμου -  ανυψωμένο τζιπ ή SUV

Το Kit Β8 5160 παρέχει απόλυτο έλεγχο ακόμη και στον πιο ανώμαλο δρόμο.

Περιβάλλεται από επιψευδαργύρωση και διαθέτει αυξημένη χωρητικότητα λαδιού σε ξεχωριστή μπουκάλα εξασφαλίζοντας θερμότητα και μακροχρόνια ανθεκτικότητα.

Παρέχονται και εξαρτήματα στερέωσης, για καθαρή εμφάνιση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αμορτισέρ Bilstein